TÉMA

Heavy Machinery Services

Vrchní soud odmítl, aby úpadek Mladé fronty řešil pražský soud. Řízení bude pokračovat v Českých Budějovicích

Vrchní soud v Praze odmítl návrh Krajského soudu v Českých Budějovicích, aby insolvenční řízení s vydavatelstvím Mladá fronta převzal Městský soud v Praze. Důvody pro přechod insolvenčního řízení do Prahy považuje vrchní soud za nedostatečné. S přesunem řízení nesouhlasila ani společnost Mladá fronta, ani insolvenční správkyně. Řízení bude pokračovat v Českých Budějovicích, plyne z údajů v insolvenčním rejstříku.
30. 10. 2020Aktualizováno30. 10. 2020, 14:02|

Do lounské vagonky nemohou její zaměstnanci. Kvůli sporu o přístup do areálu mají volno

Zaměstnanci lounské vagonky Legios Loco nemají chodit do pátku do práce. Graduje tak spor o přístup do areálu, kde firma působí. Managementu Legiosu zakázala vstup insolvenční správkyně firmy Heavy Machinery Services (HMS), které komplex patří a vagonce jej dosud pronajímala. V Lounech již kvůli sporům mezi Legiosem a HMS zasahovala policie.
8. 7. 2019Aktualizováno8. 7. 2019, 20:36|

Soud řeší návrh na insolvenční řízení vůči Legios Loco, firma jej považuje za šikanózní

Krajský soud v Českých Budějovicích řeší návrh na insolvenční řízení proti společnosti Legios Loco. Soud zároveň vyzval věřitele, aby přihlásili své pohledávky. Podle údajů v insolvenčním rejstříku dluží společnost různým věřitelům až miliardu korun. Legios Loco vnímá návrh jako snahu o nepřípustné vydírání a předpokládá, že bude zamítnut jako neopodstatněný. Firma nemá žádné závazky po lhůtě splatnosti, sdělila mediální konzultantka firmy Radka Háčková.
6. 3. 2019Aktualizováno6. 3. 2019, 16:43|