TÉMA

Petr Fischer

Hilšer cílí na ty, kdo politice nedůvěřují, soudí politolog Brunclík. Podle komentátora Fischera ale asi ztrácí podporu

Senátor Marek Hilšer (MHS) bude v nadcházející volbě prezidenta republiky cílit hlavně na voliče, kteří politice nedůvěřují, a na mladší voliče, domnívá se politolog Miloš Brunclík. Podle komentátora týdeníku Euro Petra Fischera bude pro Hilšera ale problém zopakovat relativní úspěch z roku 2018, kdy získal 450 tisíc hlasů. Poukázal na to, že se Hilšerovi nepodařilo sehnat dostatečný počet podpisů občanů a do prezidentské volby jde tentokrát díky podpoře svých kolegů z horní parlamentní komory. „Něco se stalo v popularitě, zřejmě práce v Senátu není tak vidět,“ domnívá se. Fischer s Brunclíkem hodnotili Hilšerovu kandidaturu v Událostech, komentářích.
25. 11. 2022|

Český rozhlas vybral nástupce Petra Fischera. Vltavu povede Jaroslava Haladová

Novou šéfredaktorkou stanice Český rozhlas Vltava bude od začátku února Jaroslava Haladová, která tam dosud působila jako editorka redakce kulturní publicistiky. Zvítězila v interním výběrovém řízení, do kterého se přihlásili čtyři kandidáti. Nahradí Petra Fischera, kterému vedení ČRo neprodloužilo smlouvu.
22. 1. 2019|

Vltava mění lodivoda. Místo Fischera stanici provizorně povede Hálková

Rozhlasovou stanici Vltava od 1. ledna dočasně povede nynější vedoucí podpory programu Vltavy Ivana Hálková. Současnému šéfredaktorovi Vltavy Petru Fischerovi smlouva končí k 31. prosinci a vedení rozhlasu mu ji neprodlouží. Na středečním jednání Rady Českého rozhlasu v Hradci Králové to řekl generální ředitel rozhlasu René Zavoral. Fischerův konec v čele stanice vyvolal u části veřejnosti kritiku vedení rozhlasu.
19. 12. 2018Aktualizováno19. 12. 2018, 18:29|