TÉMA

Lucie

Ještě letní festivaly a konec. David Koller opouští Lucii

Kapela Lucie oznámila na sociálních sítích, že jeden z jejích členů se rozhodl odejít. David Koller chce více času věnovat své rodině a jiným projektům. S Lucií ale odehraje všechny nasmlouvané koncerty do konce léta, poté hodlá kapela pokračovat bez něho.
5. 2. 2024|

Barbora Poláková, Kapitán Demo a Lucie jsou nejblíže Andělům. Poprvé se zajímají i o klasiku

Ceny Anděl poosmadvacáté upozorňují na povedené hudební počiny předchozího roku. V nominacích za rok 2018 nejvíce přály zpěvačce Barboře Polákové, skupině Lucie a rapovému komikovi Kapitánu Demo, všichni mají shodně po třech nominacích. Ocenění v hlavních i žánrových kategoriích vítězové převezmou 5. března v přímém přenosu České televize. Poprvé Andělé ocení také klasickou hudbu.
23. 1. 2019|

David Koller o Lucii: Nechceme být revival sebe samých

Jedna z nejzásadnějších českých kapel devadesátých let se po letech tvůrčí pauzy znovu přihlásila s novou deskou. Lucie, tedy Michal Dvořák, P.B.CH., Robert Kodym a David Koller, vydala na konci minulého týdne nové studiové album EvoLucie. Novinka je pokračováním evoluce, kterou kapela znovu nastartovala před čtyřmi lety společnými koncerty. „Desku jsme natočili, protože chceme hrát a něco vytvářet,“ přislíbil Koller v rozhovoru pro Události v kultuře.
12. 11. 2018|

Klip týdne: A zase ta Lucie! Ta nejlepší, kterou znám

Po skladbě Takhle tě mám rád přichází kapela Lucie s další ochutnávkou z nové desky v podobě skladby Nejlepší, kterou znám. Album EvoLucie vyšlo 9. listopadu po dlouhých šestnácti letech.
11. 11. 2018|