TÉMA

Petr Stuchlík

Události komentáře

Stuchlík: Po roce v politice jsem zjistil, že mé místo ve společnosti je jinde

Pražský zastupitel a bývalý kandidát na primátora Petr Stuchlík odchází po roce z politiky. Opouští i hnutí ANO, do kterého vstoupil v lednu. „Nikdo nejsme dokonalí a po roce jsem si potvrdil, že bohužel některé vlastnosti, které politik potřebuje, nemám a že naopak jsou lidé, kterým rád přepustím své místo v zastupitelstvu,“ řekl Stuchlík v Událostech, komentářích. Za lepšího adepta, který by mohl posunout pražskou větev ANO, Stuchlík považuje ekonoma Patrika Nachera.
11. 6. 2019|

Před rokem chtěl Prahu „nakopnout“, teď Petr Stuchlík odchází z politiky i z ANO

Zastupitel hlavního města a někdejší kandidát hnutí ANO na primátora Petr Stuchlík končí v politice. Příští týden chce rezignovat na mandát v zastupitelstvu a odchází i z ANO, do něhož vstoupil letos v lednu. Informoval o tom deník MF Dnes i sám Stuchlík na své facebookové stránce. Šéf ANO Andrej Babiš uvedl, že rozhodnutí rozumí.
8. 6. 2019Aktualizováno8. 6. 2019, 16:39|

Nikdy neodstoupím, nech si to všichni zapamatují! ... a další výroky roku 2018

Další kauzy premiéra Andreje Babiše, tradiční bonmoty prezidenta Miloše Zemana, několik odhalení opsaných vysokoškolských prací, potíže se stavbou dálnic i jejich zimní údržbou, prezidentské i komunální a senátní volby. I takový byl v Česku rok 2018 – připomeňte si ho ve výběru některých výrazných výroků.
31. 12. 2018|
Události komentáře

Vágní a plné chyb. Pražská opozice cupuje program nové rady, koalici viní i z toho, že s ní nemluví

„Budeme se s nimi potkávat, musí být široká shoda,“ tvrdí budoucí pražská radní Hana Marvanová (STAN/Spojené síly) o vztahu s opozicí, kterou bude tvořit ODS a ANO. Hned první debata, ve které se v Událostech, komentářích střetla Marvanová s lídrem ANO Petrem Stuchlíkem, však konstruktivní dialog nepřipomínala. Stuchlík ostře kritizoval program nové rady primátora Zdeňka Hřiba (Piráti), s Marvanovou se neshodl ani na tom, co v něm vlastně je napsáno.
8. 11. 2018|