TÉMA

Pavel Řezníček

Jedna noc, dvě pravdy. Oceněný webseriál ČT je příběhem o sexuálním násilí

Jak může několik let stará událost ovlivnit život dvou mladých lidí? Nový webový projekt České televize Pět let se zabývá tématem sexuálního násilí. Všech deset dílů je od 26. září ke zhlédnutí v iVysílání. S čerstvou cenou pro nejlepší webový seriál střední a východní Evropy. Mezinárodní porota projekt Pět let vyzdvihla na právě skončeném festivalu Serial Killer, který v Brně v předpremiéře představil novinky tuzemské i zahraniční seriálové tvorby.
26. 9. 2022|

V Napajedlech hořel sklad, hasiči vyhlásili druhý stupeň poplachu

Hasiči likvidovali od noci v Napajedlech na Zlínsku požár skladu. Na místě zasahovalo šest jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů s cisternami a výškovou technikou, vyhlášený byl druhý ze čtyř stupňů požárního poplachu. Nikdo nebyl zraněn.
24. 5. 2021Aktualizováno24. 5. 2021, 10:29|

U Otrokovic hořel transformátor. Kouř byl vidět na kilometry

Hasiči likvidovali v rozvodně poblíž Otrokovic na Zlínsku požár transformátoru. Z místa začal odpoledne stoupal hustý tmavý kouř, který byl viditelný kilometry daleko. Žádné zranění není podle mluvčího krajských hasičů Pavla Řezníčka hlášeno. Událost by neměla ohrozit dodávky elektrické energie.
19. 8. 2019Aktualizováno19. 8. 2019, 17:25|

Detektivka podle Marie Poledňákové. Do kin přichází Ten, kdo tě miloval

Rodinná komedie i duchařská detektivka – hned několik žánrů kombinuje režisér Jan Pachl ve své novince Ten, kdo tě miloval. Autor kriminálních filmů a seriálů, třeba Gangster Ka nebo Rapl, tentokrát natáčel podle literární předlohy Marie Poledňákové. Snímek, jehož koproducentem je Česká televize, právě vstupuje do českých kin.
8. 11. 2018|

„Vypadá to divně, ale není to tak.“ Podívejte se na trailer duchařské detektivky podle Poledňákové

Jako komediálně laděnou rodinnou detektivku s vánoční atmosférou popisují tvůrci nový filmový příběh, který vznikl podle knihy Marie Poledňákové. Na motivy jejího knižního příběhu scénář napsal a snímek natočil Jan Pachl. Trailer napovídá, že film Ten, kdo tě miloval pobaví humorem z neveselých věcí.
11. 9. 2018|