TÉMA

420People

V akrobatickém muzikálu jsou nebesa korporát a Jiří Korn je šéfem

Divadlo Bravo! otevřelo svůj program na letní scéně premiérou akrobatického muzikálu Nebesa. V zahradách gotického Anežského kláštera v Praze se odehrává příběh, který společně vypráví akrobaté, tanečníci i gospelový sbor. Hlavní roli v novince Nebesa má Jiří Korn, v alternaci s Petrem Jeništou.
31. 5. 2022|

Batulková, Prachař i 420People čekají v zavřeném bistru na konec pandemie

Po covidové době je třeba se nadechnout a vrátit k normálním životům, nepochybuje choreograf a tanečník Václav Kuneš ze souboru 420People. S ním připravil nový kabaret, který sice vychází z nálady covidové pandemie, především by ale měl bavit. Do představní Poprvé a naposledy v pražské La Fabrice si přizval i herecké hosty.
6. 4. 2022|

V nové inscenaci 420People přežije jen ten nejsilnější

Příběh lidstva je úchvatným a zároveň děsivým příběhem o nelítostné krutosti a inteligenci živého tvora. Jako takový ho vypráví novinka tanečního souboru 420People. Tématem inscenace Panthera je lidská evoluce.
14. 9. 2019|

Život v jednom kole? Kapela Please the Trees se novým albem postavila hektické době

Nestíháme nestíhat, uvědomuje si kapela Please the Trees. Česká alternativní rocková skupina stále rychlejšímu kolotoči doby čelí novým albem Infinite Dance. A také tanečně-hudební inscenací The Watcher, která má s deskou společné téma. Autorské představení vzniklo z inspirativní spolupráce Please the Trees a tanečního souboru 420PEOPLE.
8. 9. 2018|