TÉMA

Masters of Rock

Do Vizovic míří tisíce fanoušků tvrdé hudby, ve Zlíně musejí počítat s dopravními komplikacemi

Ve Vizovicích na Zlínsku začíná ve čtvrtek devatenáctý ročník jednoho z největších tuzemských festivalů Masters of Rock. Očekává se až pětadvacet tisíc fanoušků rockové a metalové muziky. Kvůli tomu je v pohotovosti také tamní policie, která bude dohlížet na dopravu i bezpečnost. Zaměří se také na stanová městečka kvůli riziku krádeží. Informovala o tom policejní mluvčí Monika Kozumplíková.
13. 7. 2023Aktualizováno13. 7. 2023, 20:00|

Vizovice se zahalily do černé. Odstartoval metalový festival Masters of Rock

Jeden z největších rockových festivalů v Česku začal ve Vizovicích na Zlínsku. Pořadatelé počítají, že čtyřdenní hudební maraton Masters of Rock přiláká do bezmála pětitisícového města přes 20 tisíc metalových fanoušků.
11. 7. 2019|

Vizovice mají za sebou nejnáročnější víkend v roce. Letošní Masters of Rock byl překvapivě klidný

Vizovice na Zlínsku se po rockovém víkendu vrátily k běžnému životu. Festival Masters of Rock navštívilo letos čtyřiadvacet tisíc fanoušků. Na hlavním pódiu se za čtyři dny vystřídalo více než čtyřicet kapel z celého světa. Letošní 16. ročník festivalu byl podle policistů překvapivě klidný, řešili jen dopravní přestupky a krádeže ve stanech.
16. 7. 2018|

Desítky tisíc fanoušků tvrdé muziky míří do Vizovic na Masters of Rock. Zloději už vykradli sedm stanů a auto

Ve Vizovicích na Zlínsku začíná už 16. ročník jednoho z největších hudebních festivalů v zemi, metalového Masters of Rock. Přehlídka potrvá do neděle. Pořadatelé očekávají příjezd více než 20 tisíc fanoušků tvrdé muziky z 38 zemí světa. Zloději na začátku festivalu stihli vykrást sedm stanů a auto.
12. 7. 2018|