TÉMA

Jiří Vyorálek

Špalková a Vyorálek ještě nepochytali všechny Stíny v mlze. Točí se pokračování krimiseriálu

Začalo natáčení druhé série kriminálního seriálu České televize Stíny v mlze. Na první řadu naváže s odstupem zhruba tří let. Do vyšetřování se jako seriáloví kriminalisté opět pustí Petra Špalková a Jiří Vyorálek, dějištěm zůstává Ostrava a její okolí.
22. 3. 2023|

Stíny v mlze odkryjí v nové detektivce z Ostravska Špalková a Vyorálek

Prostředí dětských gangů, motorkářů, pašeráků, ale i youtuberů a realitních makléřů. Všude tam se odehrává děj nového dvanáctidílného kriminálního seriálu Stíny v mlze, jehož první díl odvysílá Česká televize v pondělí večer. V hlavních rolích detektivů se představí Petra Špalková a Jiří Vyorálek. Režie se ujal Radim Špaček.
3. 1. 2022|

Na pláž do divadla. Na zábradlí nabízejí předpremiéru více lidem, než se čekalo

Koronavirová opatření de facto ukončila tuto divadelní sezonu, soubory už ale připravují tu další. Jak bude vypadat první zářijové představení, se mohou v mimořádné sérii předpremiér přesvědčit návštěvníci Divadla Na zábradlí. Komedii Zlatá pláž, kterou divadlo uvede, režíruje Jan Prušinovský.
9. 6. 2020|

Není třeba si něco namlouvat. Nejlepší audioknihou je Dědina, cenu má i prvotina Jakuba Szántó

Absolutním vítězem v cenách Audiokniha roku 2019 byla vyhlášena Dědina. Grotesku ze současné vesnice napsala původně Petra Dvořáková. Nejlepší interpretkou je Anna Kameníková, interpretem pak Jan Vlasák. Porotu zaujala i audiokniha podle publikace novináře Jakuba Szántó z České televize. Cenu za mimořádný přínos v oblasti mluveného slova získal Jiří Dvořák. Celkem bylo uděleno dvanáct ocenění.
23. 4. 2020|

Tajný agent v Divadle Na zábradlí by nejspíš hlasoval pro brexit

V pražském Divadle Na zábradlí řeší případ s Tajným agentem. Divadelní novinku napsal režisér David Jařab podle románu, v němž britský spisovatel před stoletím vylíčil nepovedený atentát na londýnskou observatoř. V hlavních rolích se představují Jiří Vyorálek a Anna Fialová.
4. 12. 2019|

Úhoři mají nabito, Vladimír Michálek je vysílá do akce a do kin

Uniformu nosí z nudy, svoje akce ale berou smrtelně vážně. Robert, Arny, Karlos, Dave a Komár jsou členové týmu, který do akce a od 21. února i do kin poslal režisér Vladimír Michálek. Ve snímku Úhoři mají nabito si ve volných chvílích hrají na Útvar rychlého nasazení. V hlavních rolích černé komedie koprodukované Českou televizí se objeví bratři Hádkové, Jiří Vyorálek či Oldřich Kaiser.
21. 2. 2019|

Úhoři už mají nabito. Před ostrým zásahem do kin vystřelují trailer

Doma to skřípe, dluhy se vrší a v práci to jde od desíti k pěti. Jak zažít ještě nějaké to vzrušení a zároveň pocit, že má člověk svůj život ve svých rukou? Pětice chlapíků v novém filmu Vladimíra Michálka si hraje na falešný Útvar rychlého nasazení. Černá komedie Úhoři mají nabito se do kin chystá 21. února, už nyní se ale představuje prvním trailerem.
14. 1. 2019|

Kaiser, Vyorálek a Hádek se dali k URNA. Režisér je učí střílet

Režisér a scenárista Vladimír Michálek vzal herce svého chystaného filmu na střelnici. Zacházet s pistolí se pro potřeby své role musí naučit Oldřich Kaiser, Jiří Vyorálek nebo Matěj Hádek. V černé komedii Benzina Dehtov si totiž budou hrát na členy Útvaru rychlého nasazení.
23. 6. 2018|