TÉMA

Ivana Chýlková

Každý se musí spolehnout na sebe, v tom je celý život sám, říká Ivana Chýlková

„Byla jsem připravená úplně na vše. Na vítězství i na totální prohru,“ prozradila herečka Ivana Chýlková v Interview ČT24 o své účasti ve StarDance. Taneční soutěž už její výkony nenabídne, spolu se svým tanečním partnerem Janem Tománkem soutěž opustila po třetím večeru. Tanec ale v jejím profesním životě zůstává díky muzikálu Billy Elliot v plzeňském Divadle J. K. Tyla, kde hraje.
7. 11. 2023|

Startuje dvanáctý ročník taneční soutěže StarDance

Diváky oblíbená taneční soutěž StarDance se letos vrací na obrazovky České televize už po dvanácté. O titul královny a krále parketu se i tentokrát utká deset párů. Vůbec poprvé bude soutěžit manželská dvojice, ale také třeba cukrář nebo kajakář. Slavnostními večery provedou už tradičně moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben.
14. 10. 2023|

Do seriálové Osady se vrací od září chataři

V nových dílech seriálu Osada se opět sejde skupina víceméně svérázných postav, které si jezdí užít víkendy do Záhoří. Začíná se prvního září od 20:10 na ČT1. Dosavadní osazenstvo zůstává z větší části stejné, jeden pár v pokračování chybí, ale zároveň přibydou noví chataři.
22. 8. 2023|

Ve dvanácté řadě soutěže StarDance zatančí Krajčo, Kubelková i cukrář Maršálek

Na parketu se v nové řadě StarDance představí herečky Ivana Chýlková a Darija Pavlovičová, zpěváci Tereza Mašková a Richard Krajčo, kajakář Vavřinec Hradilek, modelka Iva Kubelková, herec David Prachař, cukrář Josef Maršálek i manželská dvojice, sportovkyně a herec, Eva a Marek Adamczykovi, oznámila Česká televize na tiskové konferenci k podobě dvanácté řady.
24. 4. 2023|

Zbožňovaný je autentický, říká scenárista Kolečko. Nepotřebuje prý definovat, co chce předat

Ve svém novém filmu Zbožňovaný se scenárista a podruhé i režisér Petr Kolečko chopil osobního příběhu inspirovaného jeho dědečkem. Toho si zahrál Jiří Bartoška a v rodinné komedii musí řešit intriky léta utajovaného vztahu. „Pro mě bylo intimní to udělat, protože je to o dědovi, o rodině, o lásce, o odpuštění,“ nastínil Kolečko.
24. 8. 2021|

Petr Kolečko může za nevěru „zbožňovaného“ Bartošky i za vztahy mezi chataři. Podívejte se na ukázky

V září se diváci mohou těšit na dva tituly podle scénáře Petra Kolečka. Do kin se dostane komedie Zbožňovaný o dlouhodobé nevěře a jejích následcích, v hlavní roli s Jiřím Bartoškou. Snímek, který Kolečko i režíroval, vznikl s přispěním České televize. Na obrazovce ČT se začne také na podzim vysílat nový komediální seriál Osada. Sleduje vztahy různorodých lidí, kteří mají ale jedno společné – chataření.
29. 7. 2021|

Jiří Bartoška je Zbožňovaný. Inspiroval ho děda Petra Kolečka

Scenárista a také režisér Petr Kolečko dokončil svůj druhý celovečerní film, při jehož natáčení se posadil také na režisérskou židli. V komedii s poučením, že tajemství člověka vždycky dostihnou, obsadil do hlavní role Jiřího Bartošku. Snímek vznikal s pracovním názvem Božský děda, do kin bude nakonec uveden jako Zbožňovaný.
29. 10. 2020|

Recenze: Děs a běs Ceny za štěstí aneb Vykročení levou nohou

První česká filmová premiéra letošního roku připadla na snímek Olgy Dabrowské Cena za štěstí, který tvůrci a distributoři nazývají dramatem. Ale mnohem spíš a víc běží o nechtěnou tragikomedii až komedii. Snad tohle není předzvěst tuzemské produkce s letopočtem 2019.
12. 1. 2019|

Filmový postřeh: Chatu na prodej se od Chýlkové a Kačera vyplatí koupit

Trochu praštěná česká rodina prodává rodinné zlato uprostřed lesa – chátrající chatu, na kterou už skoro nejezdí. Ivana Chýlková a David Vávra s dědečkem Janem Kačerem a babičkou Janou Synkovou stejně jako dospělé děti s partnery vyrazí na poslední, nuceně společný víkend, než podepíšou smlouvu a předají klíče novému majiteli.
6. 7. 2018|

Chýlková, Vávra a Kačer mají Chatu na prodej. Oslaví to večírkem a trailerem

Tragikomické rodinné setkání slibuje nový snímek režiséra Tomáše Pavlíčka. V jeho Chatě na prodej se sejde Ivana Chýlková, Jan Kačer nebo David Vávra. Příběh vyprávěný s citem pro humor a absurdní situace začnou tuzemská kina uvádět 26. července. Jak bude rozloučení s rodinnou nemovitostí probíhat, naznačuje už teď trailer. Snímek vznikl v koprodukci České televize.
26. 4. 2018|