TÉMA

Bohuslavice u Zlína

Zdrogovaná řidička ujížděla městem s dodávkou plnou migrantů, policisté ji nakonec zastavili násilím

Na Zlínsku v pondělí odpoledne ujížděla policistům řidička dodávky, ve které bylo sedmnáct běženců. Ohrožovala při tom ostatní řidiče, do jednoho z protijedoucích vozidel narazila. Policii se auto podařilo zastavit po několika kilometrech. Řidička, která byla pod vlivem drog, skončila v policejní cele. V tiskové zprávě to uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Policisté nakonec vozidlo zastavili násilně, podle serveru iDNES.cz do něj úmyslně narazili.
17. 10. 2023Aktualizováno17. 10. 2023, 19:28|

Dopravu ve Zlíně komplikují práce v Březnické ulici. Jezdí se přes Kudlov, kamiony musí přes Otrokovice

Částečná uzavírka frekventované Březnické ulice od pondělí komplikuje dopravu ve Zlíně. Kvůli opravám je ulice průjezdná pouze při výjezdu z města směrem na Březnici, Bohuslavice u Zlína a Uherské Hradiště. V opačném směru musejí řidiči aut do 7,5 tuny využívat objízdnou trasu přes zlínskou část Kudlov. Ráno se zde tvořily dlouhé kolony. Objížďka pro nákladní vozidla vede přes Otrokovice.
3. 4. 2023|
Africký mor prasat

Myslivci hledají uhynulé divočáky. Na povinnou kontrolu revírů mají čtyři týdny

Myslivci v rojnicích začali v zamořené oblasti na Zlínsku hledat uhynulé divočáky. Nařizují jim to nová veterinární opatření kvůli africkému moru prasat. Za každé nalezené zvíře dostanou vyplaceno pět tisíc korun. Lhůta pro splnění úkolu je třicet dní.
26. 3. 2018|