Madonna i Bardotová nesnášejí Palinovou

New York - Americká zpěvačka Madonna se nechala slyšet, že republikánská kandidátka na viceprezidentku Sarah Palinová má na její koncerty vstup zakázán. Popová královna své přání sdělila publiku přímo z koncertního pódia v New Jersey během svého turné Sticky & Sweet Tour.

Média nicméně neuvádějí, jestli Palinová někdy plánovala Madonnin koncert skutečně navštívit. Francouzská herečka Brigitte Bardotová zase Palinové poslala otevřený dopis, ve kterém kandidátku označuje za „ostudu žen“.

Herečka, která byla v šedesátých letech sexuálním symbolem a dnes téměř neopouští svůj dům, aljašské senátorce vzkázala, že upřímně doufá, že republikáni 4. listopadu boj o Bílý dům prohrají.

Herečka dále senátorku označila za „znepokojivě hloupou“ a poukázala na její nezodpovědný přístup ke klimatickým změnám. Bardotová čas od času oblaží Francouze nějakým peprným výrokem na adresu muslimů nebo homosexuálů. Letos byla například odsouzena k pokutě ve výši 15 tisíc eur za své hlasitě vyjádřené názory o muslimech ve Francii.

  • Brigitte Bardotová autor: ČT24, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/3/249/24885.jpg
  • Sarah Palinová zdroj: ČTK http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/5/448/44769.jpg
Vydáno pod