Cristiano Ronaldo se stal terčem černé magie

Madrid - Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo se stal terčem černé magie. Podle španělského listu El Mundo hvězdě Realu Madrid vyhrožuje neznámý čaroděj, že mu způsobí zranění. Vliv čar a kouzel již podle mága začíná Ronaldo pociťovat. V pátém kole proti Tenerife vyšel poprvé střelecky naprázdno, navíc ho poté střídáním naštval trenér Manuel Pellegrini. Čaroděj tvrdí, že se Ronaldův stav bude zhoršovat.

„Nemusí to být nic vážného. Ronaldo však určitě stráví víc času na marodce než na hřišti,“ citoval španělský deník dopis, který přišel Realu Madrid. Čaroděj uvedl, že on sám proti portugalské hvězdě žádnou zášť necítí a že zranění nejdražšího fotbalisty planety si u něj kdosi objednal. „Jsem něco jako kněz a lékař, takže nemůžu prozradit totožnost mých vyznavačů,“ dodal.

Podle čarodějova dopisu bude Ronaldo podléhat kouzlům postupně. „Je to delší proces a záleží na mnoha detailech, ale dříve nebo později dosáhnu svého,“ uvedl mág.

Aby dodal svým slovům vážnost, tvrdí čaroděj ve svém dopise, že již v minulosti očaroval řadu předních sportovců. V roce 2003 údajně jeho kouzlům podlehl David Beckham, před třemi lety zase Iker Casillas, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro a Raúl.

Vedení „Bílého baletu“ se však kouzel neobává a čarodějovy výhrůžky nebere vážně. „Jsou to nesmysly. Takových šíleností nám každý den chodí bezpočet,“ reagoval Real ve svém prohlášení.

Vydáno pod