Ztraceni jsou na prodej

Los Angeles - Fanoušci seriálu Ztracení budou moci získat rekvizity ze svého oblíbeného televizního pořadu.  Na konci srpna se bude v Kalifornské Santa Monice konat jejich aukce. Natáčení poslední šesté řady seriálu skončilo v květnu, po třech měsících se proto rozprodává veškeré zázemí. Seriál byl také nedávno nominován na nejprestižnější televizní ceny Emmy.

Jaké je tajemství ostrova? Proč má socha čtyři prsty? Šest let tlačil televizní seriál Ztraceni divákům do hlav otázky. Teď je ale všemu konec. Věrní fanoušci si mohou ovšem koupit od 21. srpna v aukci kousek seriálu domů. 

K mání bude 1100 suvenýrů od lékárničky, přes vozík, pas až po kostýmy. Ty nejlevnější suvenýry přijdou na 300 dolarů. Kdo má velkou zahradu a na kontě 5 tisíc dolarů může si koupit i část trupu letadla, které havarovalo na ostrově. 

Reportáž Lucie Edrové (zdroj: ČT24)

Ztraceni se během šesti let stali jedním z největších hitů televizní stanice ABC a fenoménem televizní zábavy vůbec. Od vysílání prvního dílu 22. září 2004 získali Ztraceni 58 ocenění, včetně Zlatého glóbu a Emmy.