Rodina Sarah Palinové - „Úžasňákovi“ v americké televizi

Washington - Rodina Sarah Palinové útočí na americkou televizi. Dcera bývalé aljašské guvernérky Bristol se dostala až do finále taneční soutěže „Dancing with Stars“. Objevily se přitom diskuse, že jí v tom pomohly hlasy příznivců její matky. Sama Sarah Palinová se ve světle kamer přímo vyžívá. Je komentátorkou stanice Fox a teď se objevila i reality show z jejího života na Aljašce. Palinová v něm chce ukázat nejen nejhezčí místa tohoto amerického státu, prozradí ale také detaily z rodinného života.

Americká taneční soutěž Dancing with Stars, podobná StarDance, kterou teď vysílá Česká televize, vzbuzuje spekulace. Do finále se totiž kromě herečky Jennifer Greyové, známé z filmu Hříšný tanec, dostala i dcera bývalé aljašské guvernérky Sarah Palinové. Ta mezi tanečníky zrovna nevynikala. I přesto dvacetiletá Bristol dál postupovala soutěží na úkor lepších soutěžících.

Objevily se proto diskuse, že dívku drží v soutěži hlasy příznivců její matky. Na internetu se dokonce objevila kampaň, aby lidi hlasovali proti Bristol. Ta také dostala podezřelou obálku s bílým práškem, později se ukázalo, že to byl pudr. Jeden z diváků ve Wisconsinu dokonce po vystoupení Palinové v soutěži rozstřílel televizi. Někdo navíc Bristol i jejímu tanečnímu partnerovi vyhrožoval smrtí. Kvůli tomu museli organizátoři pořadu zavést přísná bezpečnostní opatření. Bristol nakonec ve finále nedokázala porazit Jennifer Greyovou.

Reportáž Michala Kubala (zdroj: ČT24)

Komentátorka a aljašská máma

Rodině Palinových se, jak se zdá, televizní kamera líbí. Svědčí o tom i fakt, že je Sarah komentátorkou televize Fox. Ze svého studia na Aljašce vstupuje do vysílání s fundovanými komentáři. Televizní stanice TLC navíc odvysílala první díl reality show o jejím životě na Aljašce. Sarah Palinová se v něm představuje jako obyčejná žena z Aljašky – rybaří, chodí do hor, ale také řídí chod celé rozvětvené rodiny.    

Ani dcera bývalé aljašské guvernérky Bristol přitom není v šoubyznysu nováčkem. V únoru oznámila, že si zahraje v seriálu televize ABC kamarádku patnáctileté těhotné hrdinky. Sama Bristol přitom zná nesnáze neplánovaného těhotenství náctiletých na vlastní kůži.

Těhotenství své tehdy 17leté dcery musela Palinová vysvětlovat v roce 2008, v době politické kampaně, kdy si ji republikánský prezidentský kandidát John McCain vybral jako kandidátku na viceprezidentku. Rodina se snažila skandál urovnat sňatkem. K tomu ale nakonec nedošlo a otec dítěte se nyní s rodinou Palinových soudí o společnou péči.

Z televize do politiky

Sarah Palinová také minulý týden šokovala, když v rozhovoru pro televizní stanici ABC prohlásila, že zvažuje kandidaturu v prezidentských volbách. Na otázku, zda si myslí, že porazí nynějšího prezidenta Baracka Obamu odpověděla:  „Domnívám se, že ano.“ O své případné kandidatuře také pro The New York Times řekla: "Upřímně o tom přemýšlím a probírám to se svou rodinou, protože rodina v těch úvahách hraje nejdůležitější roli.

Sarah Palinová s rodinou
Zdroj: ČTK
Vydáno pod