Svatební šaty Kate Middletonové budou k vidění na webu

Londýn – Kdo se nemůže dočkat 29. dubna, kdy si mají britský princ William a jeho vyvolená Kate Middletonová říci své „ano“, může ode dneška čerpat novinky o královské svatbě ze speciálních oficiálních webových stránek zřízených ku této příležitosti. Sám princ sem bude dávat fotografie a videa. Web také jako první zveřejní v den svatby fotografie šatů nevěsty a podrobnosti o jejich návrhu.

Kdo se zhlédl v pohádkovém příběhu prince Williama a jeho snoubenky Kate Middletonové, může podrobně sledovat přípravy na jejich svatbu, která se má uskutečnit v Londýně 29. dubna. Pár totiž zřídil k této příležitosti speciální webové stránky, kde budou pravidelně zveřejňovat podrobnosti o královském sňatku. 

Královská svatba na internetu

Web jako úplně první také plánuje zveřejnit informace o svatebních šatech Kate Middletonové, které jsou před sňatkem hlavním zdrojem spekulací a debat. Šaty veřejnost poprvé spatří v momentě, kdy Kate vystoupí před katedrálou u Westminsterského opatství, kde se bude konat obřad. V tu chvíli zveřejní webové stránky fotografie šatů i informace o tom, jak vznikaly. 

Britská monarchie jde s dobou, pokud jde o sociální internetová média. Má oficiální účty na YouTube, Facebooku, Flickru i Twitteru. Dnes otevřená internetová stránka sjednotí všechny informace z těchto účtů, které se týkají královské svatby. Kromě toho na internetu vznikla i řada stránek o svatbě prince a Kate Middletonové, které zřídili jejich fanoušci.