Na večírku u Alaina Delona byla postřelena dívka

Ženeva – Na večírku v ženevském bytě francouzské filmové hvězdy Alaina Delona se střílelo. Zraněna přitom podle švýcarských médií byla jedna dívka. Samotný herec v té době na místě nebyl. Večírek organizoval jeho sedmnáctiletý syn Alain-Fabien.

Podle serveru švýcarského listu Le Matin byl původcem nešťastné střelby ze zbraně, o níž nevěděl, že je nabitá, Delonův syn. Deník Tribune de Geneve naopak tvrdí, že nechtěně střílel jiný účastník večírku.

Vzápětí zburcovali obyvatelé domu policii, která rychle dorazila na místo. S těžkým zraněním břicha odvezla sanitka mladistvou dívku, jejíž totožnost není zatím známa.

Delonův syn, který bydlí v Ženevě s otcem od minulého roku, byl předveden k výslechu na policii. Švýcarská média připomínají, že francouzský herec převzal opatrovnictví nad Alainem-Fabienem v těžkých chvílích, kdy se syn léčil ze závislosti na drogách. Alain-Fabien se narodil z Delonova dlouholetého vztahu s bývalou manekýnkou Rosalií van Breemenovou, který skončil po 15 letech v roce 2002.