Brouk Paul McCartney je opět ženatý

Londýn - Bývalý člen Beatles Paul McCartney se dnes potřetí oženil. V Londýně si vzal Nancy Shevellovou, s níž už několik let žije. Svatba se konala na stejném místě, kde si McCartney v roce 1969 vzal svou první manželku Lindu Eastmanovou - na radnici v londýnské čtvrti Marylebone. Tam se ženili například další bývalý člen Beatles Ringo Starr nebo zpěvák skupiny Oasis Liam Gallagher.

McCartneyho se v jeho svatební den drželo jeho příslovečné štěstí. Ačkoli ráno v Londýně pršelo, před cestou snoubenců na radnici déšť ustal a obloha se vyjasnila. Když snoubenci dorazili na radnici v Marylebone, přivítal je dav fanoušků a fotografů. Shevellová a McCartney jim pokynuli a zamířili do budovy. On měl na sobě tmavý oblek s tmavou kravatou a na tváři mu hrál široký úsměv. Shevellová byla v bílých šatech, které navrhla McCartneyho dcera z prvního manželství Stella. Svatební obřad byl uzavřený a jeho detaily nebyly zveřejněny. Média ale už dříve spekulovala, že ženichovým svědkem by měl být McCartneyho mladší bratr Mike.

Shevellová vstoupila sňatkem s McCartneym do svého druhého manželství

Jednapadesátiletá Shevellová, dědička velké speditérské firmy a mnohonásobná milionářka, chodí s devětašedesátiletým bývalým členem Beatles skoro čtyři roky. Letos v květnu se pár zasnoubil. „Mám ji opravdu ráda. Myslím, že je do něj zamilovaná, takže tahle svatba bude poslední. Myslím, že budou šťastní do konce života,“ řekla jedna z fanynek Beatles. McCartneyho první ženou byla americká fotografka Eastmanová, s níž žil až do roku 1998, kdy podlehla rakovině.

Jeho druhou manželkou byla britská modelka Heather Millsová, kterou si vzal při nákladném obřadu v roce 2002, ale po šesti letech bouřlivého manželství se s ní rozvedl a musel jí zaplatit 24,3 milionu liber (tehdy 775 milionu korun).

Za komorní svatbou v úzkém okruhu přátel a příbuzných udělá tečku stejně intimní oslava. Bez ohledu na to, že bulvární novináři budou před domem McCartneyových nejspíš celou noc marně čekat na jakoukoli senzaci.

Reportáž Tomáše Eyema (zdroj: ČT24)