Na křídlech lásky poničil Rus sedmnáct aut

Moskva – Jen stěží dokázali moskevští policisté zastavit opilého řidiče, který postupně naboural do sedmnácti aut. Ukázalo se navíc, že usedl za volant neoděn. Muž se své konání pokoušel zdůvodnit tím, že byl nesen na křídlech lásky, neboť vyrazil hledat svou přítelkyni. Ta ho o den dříve opustila.

Policisté si podivného chování řidiče všimli, když jeho nejistá jízda skončila poškozením několika zaparkovaných aut. „Ztratil kontrolu nad vozem Renault Mégane a poničil několik aut. Na policejní výzvu k zastavení nereagoval, proto ho policisté začali pronásledovat,“ přiblížil moskevský policejní mluvčí.

Opilec však nic nedal na majáčky v zádech a hrdinně prchal dál. Jeho stav se ale nezlepšil, a tak narážel do dalších aut, celkem poškodil sedmnáct vozidel včetně čtyř policejních. Avšak když se pronásledující policisté připravovali k varovným výstřelům, řidič konečně zastavil.

Policisté ho vytáhli z auta a zjistili, že je nahý a silně opilý. Poté se od něj ještě dozvěděli o křídlech lásky a pátrání po přítelkyni.