Tisk si nedá pokoj, snímky polonahé vévodkyně opět na stáncích

Kodaň – I když francouzský list Closer včera odevzdal britské královské rodině snímky, na nichž je vévodkyně z Cambridge polonahá, stejně se fotky objevily v tisku. A to v dánském týdeníku Se og Hör a také ve švédské mutaci tohoto magazínu. A to i přesto, že francouzský soud rozhodl, že časopis Closer musí odstranit snímky z internetových stránek a nesmí fotky dál zveřejňovat. Jenže nařízení francouzského soudu pro zahraniční média neplatí.

„Musíme uspokojit zvědavost svých čtenářů. Koneckonců je pro nás vždy zajímavé, když vévodkyně a budoucí britská královna dobrovolně ukazuje své poprsí na místě, kam lze dohlédnout z veřejné cesty,“ obhajoval šéfredaktor magazínu Kim Henningsen na internetu rozhodnutí zveřejnit snímky Kate. 

Je to už popáté, co se hanbaté snímky Kate objevují v tisku. Dánský magazín dnes vyšel s 16stránkovou přílohou, 14 stránek přitom popisuje nedávnou dovolenou prince Williama a jeho manželky Kate ve Francii. Kate je na 14 ze 36 fotografií zachycena, jak se sluní bez horního dílu plavek.

Rozhovor s Ondřejem Höppnerem (zdroj: ČT24)
Vydáno pod