Ruby lhala vyšetřovatelům o večírcích bunga-bunga

Milán – Marocká tanečnice Karima Mahrúgová alias Ruby přiznala, že vyšetřovatelům lhala o proslulých „bunga-bunga“ večírcích ve vile italského expremiéra Silvia Berlusconiho. Ruby dnes vypovídala u soudu jako svědkyně v procesu s trojicí mužů obžalovaných z kuplířství, kteří údajně na Berlusconiho večírky obstarávali prostitutky. Ohledně vztahu s expremiérem pak tanečnice u soudu spíše mlžila.

„Je mi líto, že jsem vyprávěla lži, když jsem mluvila s vyšetřovateli. Většina věcí, které jsem řekla, nejsou pravda,“ prohlásila u soudu o proslulých večírcích jedenadvacetiletá Ruby. 

Ruby figuruje i v jiném procesu - s expremiérem Berlusconim, který se zodpovídá z toho, že měl mít s tanečnicí sex, ještě když nebyla zletilá. To je v Itálii trestné. Kromě toho ho prokuratura viní ze zneužití funkce veřejného činitele, když údajně zasahoval ve chvíli, kdy byla Ruby podezřelá z krádeže. 

Podle obžaloby v Berlusconiho případu není pochyb o tom, že organizátoři takzvaných „bunga-bunga party“, na které byly zvány ženy zejména pro sexuální potěšení pánů, věděli, že tanečnici Ruby je méně než 18 let. Přesto ji prý na tyto večírky v expremiérově vile zvali. 

Berlusconi i Mahrúgová popírají, že by spolu něco měli. Ruby se navíc brání, že nebyla prostitutka. Svou účast na večírcích u expremiéra ale přiznala a vypověděla, že od Berlusconiho pokaždé dostávala obálku s obnosem 2000 nebo 3000 eur (asi 50 až 80 tisíc korun) jako nezávaznou „malou pomoc“. Dnes ale řekla, že si tuto částku „vymyslela“, aby vzbudila pozornost.