Britce propadly stropem krávy. Jako zázrakem unikla

Lamorna (Británie) - Umělkyně zázračně vyvázla bez zranění poté, co jí střechou dílny propadly dvě krávy. Sue Marshallová zrovna vysávala v kuchyni, když jí krávy „přistály“ ve vedlejší místnosti. Incident se stal v Lamorně v britském Cornwallu. Ani zvířatům se nic nestalo. Podle informací BBC tam zřejmě krávy hledaly potravu.

„Slyšela jsem hroznou ránu, tak jsem vyběhla ven. Myslela jsem si, že na dílnu spadl strom,“ prohlásila šokovaná žena. „Pak jsem si všimla díry ve střeše a krávy, jak se na mě dívá,“ dodala Marshallová. Jedno zvíře jí prý zničilo lavičku, na kterou sedávala.

Jako zázrakem ale krávy minuly tkalcovský stav. V první chvíli žena situaci vzala klidně, čím déle ale o incidentu přemýšlela, tím víc si uvědomovala, že jí hrozilo vážné zranění a možná i smrt. „Kdo ví, co by se stalo, kdybych na té lavičce seděla,“ podotkla žena.

Krávy
Zdroj: ČTK/PICTURE ALLIANCE/CHROMORANGE //Primoz Jenko

Farmář, který má dobytek poblíž domu Marshallové na starosti, už zpevnil oplocení pozemku. Podle pojišťováka Alana Goddarda se jedná o velmi neobvyklý případ. „Naštěstí nebyl nikdo zraněn,“ konstatoval muž s tím, že vlastníci zvířat, která zabloudí, jsou za důsledky zodpovědní a musejí zajistit, aby byly všechny ploty řádně udržované.

Vydáno pod