Američan psal v kině SMS, skončil s kulkou v hrudi

Tampa - Hádka dvou mužů v kině na Floridě skončila tragédií. Do sporu se dostali ještě před začátkem filmu. Jedenasedmdesátiletý policista ve výslužbě několikrát vyzval muže před sebou, aby přestal psát textové zprávy. Potom vytáhl zbraň a střelil ho do hrudi. Zranil i jeho ženu. Ta se snažila manžela chránit.

Dvojice se dostala do sporu v pondělí během upoutávek před začátkem snímku Na život a na smrt. Oba muže doprovázely jejich manželky. Bývalý policista Curtis Reeves byl nervózní z toho, že muž sedící před ním vyťukává SMS. Nejprve se rozhodl dojít pro manažera, vrátil se ovšem bez něj. Hádka pak vypukla nanovo.

A Reevesovi došla trpělivost. „Někdo hodil popcorn, nevím kdo, a pak vyšla rána. Zastřelili ho,“ popsal tragickou situaci svědek Charles Cummings FOX 13. Muž prý textoval své tříleté dceři. Kino bylo následně evakuováno. ''Je to šílené. Nikdy by mě nenapadlo, že se něco takového stane v našem kině," citoval server ABC News jednoho ze zaměstnanců kina.

Třiačtyřicetiletý Chad Oulson zemřel po převozu do nemocnice. Jeho žena je mimo ohrožení života. Reeves byl hned zadržen a obviněn z vraždy druhého stupně. Policii prý opustil v roce 1993, tehdy měl hodnost kapitána.

Kino, v němž došlo k vraždě kvůli SMS
Zdroj: ČT24

Kvůli mobilu se utopili včera dva Američané v Chicagu

Zvláštní případ se udál včera v Chicagu. Pokus zachránit mobilní telefon před pádem do vody tam skončil smrtí dvou lidí. Telefon spadl šestadvacetiletému muži do řeky Chicago. Ten se ho pokusil zachytit, ale ztratil rovnováhu. Za ním se do mrazivé vody vrhla jeho jednadvacetiletá přítelkyně a další třiadvacetiletý muž.

Muž, jemuž mobil do řeky spadl, zemřel po převozu do nemocnice. Tělo jeho partnerky záchranáři dosud nenašli, ale podle policisty Mika Sullivana ve vodě nemohla přežít. Třetí muž je ve stabilizovaném stavu mimo nebezpečí. K neštěstí došlo krátce po půlnoci. O alkoholu se policejní zpráva nezmiňuje. Telefon záchranáři nenašli.

Vydáno pod