Lupič ve Starém Městě svázal barmanku a odnesl si sto tisíc. Podívejte se

Staré Město - Policisté na Slovácku pátrají po lupiči, který v noci na dnešek přepadl Sport Bar ve Velkomoravské ulici ve Starém Městě. Zločin zachytily bezpečnostní kamery.

Maskovaný útočník vešel do podniku čtyřicet minut po půlnoci. Přinutil barmanku kleknout a ukázat místo, kde jsou peníze. Pak jí svázal ruce i nohy a se stotisícovou tržbou utekl. Barmanka vyvázla naštěstí bez zranění a dokázala si přivolat pomoc.

Asi třicetiletý lupič by mohl ve vězení strávit až deset roků. „K baru se sjelo několik policejních hlídek i se služebním psem. Všichni začali pátrat po pachateli v okolí. Popsaného muže se ale prozatím nepodařilo najít,“ řekl mluvčí Policie ČR v Uherském Hradišti Aleš Mergental.

NO COMMENT - Přepadení ve Starém Městě (zdroj: ČT24)

Lupič je asi třicet let starý, štíhlé postavy, vysoký 190 cm. Na sobě měl modré džíny, modrobílou károvanou mikinu s kapucí, bílé sportovní boty a na hlavě černou paruku, jaké se nosívají na maškarní bál. „Pokud by měl kdokoliv poznatky k loupeži samotné nebo pohybu pachatele, ať své informace sdělí na linku 158 nebo na jakémkoliv policejním oddělení,“ požádal policejní mluvčí Mergental.