Zpěvačka Zaz v Brně opět vyprodala halu

Po úspěšných koncertech v loňském roce se francouzská zpěvačka Zaz opět vrátila do Česka. Tentokrát její fanoušci zaplnili brněnskou DRFG Arénu. Dočkali se známých šansonů i největších hitů.

Pětatřicetiletou zpěvačku Isabelle Geffroy alias Zaz si Češi zamilovali a ona si prý zamilovala Česko. Proto se po sérii koncertů v loňském roce opět vrátila a znovu vyprodala halu. Tentokrát brněnskou DRFG Arénu. Stovkám lidí tak  svým koncertem zpříjemnila svátek zamilovaných.

Zaz: Je to opravdový spektákl

Videoprojekce, dekorace s Eifelovou věží, ulice Paříže. Zpěvačka přivezla do Brna Francii nejen zvukově, ale i vizuálně. „Je to opravdový spektákl,“ popisuje vizuální stránku koncertu zpěvačka Zaz.

Zaz vyprodává haly a během koncertu se třikrát převléká. Ještě před několika lety ale zpívala v kabaretu nebo jen tak na ulici. „Když jsem zpívala na ulici, nebyla tam žádná světla ani dekorace. Dekorace byla vlastně samotná ulice. Neměla jsem ani mikrofon. A v té době mě lidi neznali, takže se zastavovali, protože se jim to líbilo.“

Zaz začínala zpívat na ulici, dnes vyprodává koncertní sály
Zdroj: ČT24

Zaz není možné zařadit do žádné škatulky

V písních kombinuje mnoho hudebních stylů, do jedné hudební škatulky ji proto nelze zařadit. Balancuje mezi jazzem a blues. Do dvouhodinové show namíchala skladby ze svých vlastních alb spolu s přezpívanými slavnými šansony. „Je tu rock, pop, elektro, jazz, je to všechno promíchané. Myslím si, že to jde všechno dobře dohromady. Mám ráda spoustu různých věcí a bavím se jimi,“ popisuje výběr skladeb Zaz.

Fanoušci v sále zpívali se Zaz šansony i její známé hity (zdroj: ČT24)

Koncert v Brně není posledním koncertem Zaz v Česku. Letos by prý energická Francouzka ráda přijela opět na festival Colours of Ostrava.