Vražda v pražských Záběhlicích. Policie pátrá po možném střelci

Praha - V pražských Záběhlicích se dnes ráno střílelo, policisté pak našli v garážích bytového domu mrtvého muže. Detektivové již znají jméno možného pachatele; podezřelým z vraždy je třiačtyřicetiletý Lukáš Borovan z Prahy 4, po kterém policisté nyní pátrají.

Policisté přijali zhruba v 07:20 oznámení o střelbě ve Velenovského ulici. „Na místo okamžitě vyrazily hlídky, které pak v garážích bytového domu našli mrtvého muže,“ sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Další informace o zemřelém zatím policie zveřejnit nechtěla.

Možným pachatelem je Lukáš Borovan, který má bydliště v Praze v ulici Antala Staška. Policisté prosí o informace o pohybu podezřelého i veřejnost. „Jedná se ale podle nás o nebezpečného muže, který může být ozbrojen, takže by se ho lidé neměli pokoušet sami zadržet. Kdo by měl informace, ať zavolá na tísňovou linku policie,“ uvedl Hulan.

Borovan je podle policie střední postavy. Na sobě měl v době činu bílou kšiltovku, sluneční brýle, šedivou bundu a pod ní žluté tričko nebo svetr, tmavé kalhoty a světlé sportovní boty.

Vydáno pod