Policisté ve Frýdku-Místku zatkli profesionální výrobce pervitinu

Ostrava - Profesionální výrobce pervitinu zatkla policejní zásahová jednotka ve Frýdku-Místku. Manželský pár si na rodinný dům namontoval kamery, které monitorovaly okolí. I tak oba skončili s pouty na rukou. Celkem měli prodat drogy za zhruba půl milionu korun.

Od letošního ledna se rodinný dům na Lysůvkách ve Frýdku-Místku proměnil v drogovou laboratoř. Podle policistů patřila 35letému Bulharovi a jeho o deset let mladší manželce.

Manželé pervitin údajně dodávali vlastní síti dealerů, kteří drogy prodávali například v Ostravě. Podle policie vařila pervitin pouze manželka, a to jednou týdně z dostupných léků. Celkem prý vyrobila 360 gramů této drogy.

Policisté dům několik měsíců sledovali. Ve dvě hodiny ráno pak policisté ze zásahové jednotky vypáčili dveře a manžele zatkli. Zadrženého muže podezírají z prodeje drog, jeho ženu pak z jejich výroby. Za to jim hrozí pět a deset let vězení. Jelikož manželé společně vychovávají malé dítě a před soudem slíbili, že už drogy vařit nebudou, tak je místo vazby čeká vyšetřování na svobodě.