Ústecký kraj se pošesté poohlíží po nejlepším dopravci

Ústí nad Labem – Na nejlepšího regionálního dopravce se svých cestujících opět ptá Ústecký kraj. Do šestého ročníku ankety zařadil deset autobusových a dva železniční dopravce, lidé mohou vyjádřit nejenom své sympatie k jednotlivým společnostem, ale například také říct, které považují za nejspolehlivější.

Zvolit nejlepšího dopravce Ústeckého kraje mohou místní cestující na internetu nebo prostřednictvím hlasovacích lístků zveřejněných v krajských novinách. Hlasovat je možné do konce listopadu. „Výsledky soutěže s uvedením hlavního vítěze, držitelů dílčích cen a Ceny odborné poroty budou sděleny na slavnostním večeru, který připravují organizátoři z krajského úřadu na polovinu prosince tohoto roku,“ doplnil Zbyněk Šebesta z krajského úřadu.

Nejlepšího dopravce je možné vybrat celkově a také v dílčích kategoriích – spolehlivost, jednání dopravní obsluhy, pohodlí a čistota. Cestující mohou vybrat vždy tři společnosti, které považují za nejlepší, z celkových dvanácti.

V minulých letech vyhrály anketu Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova, ústecký dopravní podnik, ČSAD Semily a dvakrát Autobusy Karlovy Vary.