V Pečkách kvůli heroinu obviněn další člověk

Pečky – Policisté stíhají dalšího prodejce drog z Peček na Kolínsku. Jde o ženu, která prodávala heroin na parkovišti, uvedla mluvčí kolínské policie Věra Žídková. V Pečkách, které bývají označovány za město dealerů a narkomanů, ale i na dalších místech Česka nedávno kriminalisté z týmu Stylus zasahovali proti prodejcům pervitinu. Zadrželi 19 lidí, z toho 13 obvinili.

Speciálně zřízený policejní tým ve své práci pokračuje. „Přibyla další obviněná osoba. Protidrogový tým zahájil trestní stíhání pro přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy proti čtyřiatřicetileté ženě z Českého Brodu. Prodávala drogu heroin v Pečkách na parkovišti,“ uvedla mluvčí. 

Při akci z minulého týdne, do níž bylo nasazeno 267 příslušníků, policisté zajistili tři varny, půl kilogramu pervitinu, menší množství heroinu, hašiše a marihuany, ale také dvě nelegálně držené zbraně, odcizená auta a peníze. 

Pečky patří ve středních Čechách k nejproblematičtějším oblastem z hlediska drog. Kromě pervitinu se tam hodně prodává právě i heroin. Starosta Peček Milan Urban (ODS) protidrogové razie vítá. Podobné akce by podle něj bylo potřeba dělat každý týden.