V hotelu na Florenci našli policisté muže a ženu. Oba byli mrtví

Praha – V pokoji pražského hotelu Elephant u stanice metra Florenc zemřeli dva lidé. Jednalo se o třiadvacetiletou ženu ze Slovenska a o rok mladšího Němce. Na místě našli pražští policisté dopis na rozloučenou. „Vyjížděli jsme na základě oznámení, že se v hotelovém pokoji nacházejí dvě mrtvé osoby. Přivolaný lékař na místě konstatoval smrt,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan. I přes nařízenou pitvu již lékař i kriminalisté na místě vyloučili podíl někoho dalšího na smrti obou zemřelých.

Hasiče a policii přivolali kolem třetí hodiny odpoledne zaměstnanci hotelu, když se nemohli dostat do jednoho z pokojů. „Po násilném vstupu do pokoje našli policisté oba zmiňované mrtvé. Co bylo skutečnou příčinou úmrtí, nebylo možné na místě události zjistit. Proto byla nařízena soudní pitva, což je v takových případech standardní postup,“ uvedl Hulan.

Už v prvopočátku však bylo podle Hulana vyloučeno cizí zavinění smrti mladého páru. „Určitým posunem bylo nalezení dopisu na rozloučenou, který teď budou kriminalisté analyzovat. Nelze vyloučit ani znalecké zkoumání dopisu,“ sdělil policejní mluvčí.

Vydáno pod