Bém Topolánkovi

Volební kampaň ODS nabírá obrátky a celá strana dělá vše pro to, aby veřejnosti dokázala, že Modrý tým jde jednotně za vítězstvím. Volič by měl ocenit především až neuvěřitelnou míru otevřenosti, s níž ODS svou kampaň vede. Díky ní si už dokážeme představit, jak třeba probíhá taková motivační předvolební komunikace předsedy ODS Mirka Topolánka s primátorem hlavního města Prahy za ODS Pavlem Bémem.

From Mirek (Blackberry) to Pavel (Nokia): Mily Pavle, verim, ze Praha bude na podzim pod tvym vedenim ve volbach modra. Co ti taky zbyva, když uz te na magistrate nechteji. Pozdravuj Romana. Uz mu volali z toho Svycarska? MT
Nokia to Blackberry: Diky moc. Skoda, ze uz nezbylo místo na Lucii. Myslim, ze se ji ta luxusni materska dovolena docela libila. Pozdravuj ji ode me moc. A taky Marka. PB
Blackberry to Nokia: Uz se tesis na imunitu, Cype? A ses vubec v Cesku? Nejak si nepamatuju, kdy jsem te tu naposledy videl. Coz me vazne tesi.
Nokia to Blackberry: Jsem v Australii. David ti to nerikal? To je smula, ze se s tebou nebavi uz ani tvuj první místopředseda.
Blackberry to Nokia: Lepsi, nez když se se mnou bavil, ale byl jsi to ty.
Nokia to Blackberry: Pochybuju, zes to nekdy pochopil. Ale v tech plavkach ti to moc slusi. Neztloustnul jsi trochu?
Blackberry to Nokia: Vis, ze chlapi, co merej 150 cm, mají s tema vysokyma nejakej neresitelnej problem? Zazil jsem to se Sarkozim.
Nokia to Blackberry: Taky Nicolas, ze jo? Cetl jsem s nim a s tebou rozhovor v magazinu Fronty. Moc pekny kosile. Vlastne promin, to byl Tomas z prvniho manzelstvi. Jak to mas s rozvodem? Myslim, ze to volici na jizni Morave opravdu oceni. Treti místo je taky medaile. Pokud te neporazi i TOP 09, to by mi bylo vazne lito. Budu ti drzet palce.
Blackberry to Nokia: Taky myslim, ze by vazne nebylo uplne dobre pro ODS, kdyby snad primator dostal v Praze min preferenčních hlasu, nez treba Karel Schwarzenberg. Snad to dokazes. A promin, zapomnel jsem ti rict, ze to v kopii posilam do MFD.
Nokia to Blackberry: To je v poradku. Ja taky.
Přátelskou výměnu názorů náhle na mobilních telefonech obou politiků přerušuje nová zpráva odeslaná z čísla Arthura Finkelsteina (iPhone), legendárního volebního stratéga, kterého si ODS letos najala pro svou kampaň.
iPhone to Blackberry and Nokia: Sorry, guys, tohle je nad moje sily. Dekuji za spolupraci a výjimečnou zkusenost. Nikdy jsem si nemyslel, ze nebudu na kampan Dicka Nixona v roce 1972 uprostred Watergate vzpomínat jako na svuj nejtezsi job. Byl to taky paranoik, ale aspon chtel ty volby vyhrat. Good bye.