Češi a Slováci budou moci sledovat televizi ze světa módy a životního stylu

Praha - Od ledna zahájí vysílání v kabelových sítích v Česku a na Slovensku nová televizní stanice Fashion TV (FTV). Divákům nabídne pořady z oblasti módy a životního stylu. Licenci na televizní a rozhlasové vysílání, internet a nová média pro vysílání FTV v obou zemích získala společnost Carolinas Corporation.

Přibližně 70 procent vysílání FTV budou tvořit převzaté mezinárodní pořady a zhruba 30 procent bude zabírat vlastní produkce. Carolinas Corporation bude při tvorbě programu a budování značky FTV spolupracovat s podnikatelem Ericem Assimakopoulosem, který vlastní licenci na provoz FTV kaváren a barů, na organizaci soutěže Fashion TV model awards, Fashion TV party a merchandising.

FTV založil v roce 1997 podnikatel Michel Adam. Stanice se brzy stala největším televizním kanálem v oblasti módy, beauty a životního stylu. Má zastoupení ve více než 200 zemích na šesti kontinentech a pokrývá více než 340 milionů domácností. Do konce roku tato stanice zahájí provoz také v Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Bosně, Makedonii a v Černé Hoře.