TV Barrandov na začátek chystá show s Gottem či Vondráčkovou

Praha - Lucie Bílá či Karel Gott vystoupí v neděli večer na zahajovací zábavné show, kterou odvysílá nová stanice TV Barrandov. Vedle nich v programu, jenž bude hlavním bodem prvního dne jejího vysílání, vystoupí Helena Vondráčková, Hana Zagorová, finalisté soutěže Česko hledá SuperStar dříve vysílané na Nově, herečka Jiřina Bohdalová a další české celebrity.

Stanice začne vysílat v neděli v 11:01 a po Nově a Primě se stane další
tuzemskou plnoformátovou komerční stanicí pro nastupující zemské digitální TV vysílání. 

Přímý přenos show nazvané Karneval na Barrandově v režii Jiřího Adamce, uvedou tváře nové stanice Zuzana Bubílková a Miloš Knor, kterého mohou znát diváci stanice HBO z pořadu Na stojáka. V programu zazní jak současné hity slavných zpěváků, tak například výběr ze slavných filmů barrandovské historie.

Televizi popřejí i Forman s Bartoškou

Prvním pořadem TV Barrandov, jejíž rozjezd stál jejího majitele miliardu korun, bude v 11:01 program nazvaný Rozsvítí se vám. V něm se televize představí divákům a mimo jiné nové stanici budou přát hodně úspěchů různé známé osobnosti, například režisér Miloš Forman či herec Jiří Bartoška. 

TV Barrandov se chce stát alternativou k nynějším komerčním televizím a podle svých stránek se zaměřuje na diváky ve věku 30 let, označované jako „Husákovy děti“. Kromě akvizic bude nabízet i pořady vlastní výroby, na začátku například talk show Jana Saudka, cyklus České milování od režiséra Fera Feniče, Politickou střelnici Zuzany Bubílkové nebo sitcom Ivana Mládka Cyranův ostrov.

Vydáno pod