Miss ČR se vrací na obrazovku České televize

Praha - Po patnácti letech se na obrazovku České televize vrací nejslavnější soutěž krásy Miss České republiky. Na internetových stránkách soutěže se můžou dívky z Čech i Moravy hlásit až do konce dubna. Dvanáct z nich pak postoupí do slavnostního podzimního finále, v němž dvacetičlenná porota vybere svou miss a současná miss Zuzana Jandová jí předá korunku krásy. ČT finále odvysílá 24. října.

V novém pojetí a s novým cílem - pod tímto heslem byl slavnostně vyhlášen 21. ročník Miss České republiky. A změn je opravdu hodně. Soutěž má nového majitele a novou prezidentku, kterou se stala topmodelka Taťána Kuchařová. „Berte mě s trpělivostí, možná se trošku přežbleptnu. Přiznám se, že jsem trošku nervózní,“ řekla Kuchařová.

Novinkou je i to, že veškerý zisk ze soutěže bude plně věnován na charitativní účely určené dětem. „Zisk z letošní miss se bude rozdělovat mezi Kuře ČT, nadaci Taťány Kuchařové a nadaci Central Groupu,“ nastínil odborný poradce Miss ČR Miloš Zapletal.

Zapletala vystřídal Adamec

Moderátory vyhlašovacího večera bylo duo Lucie Bílá a Karel Gott. Režisér Jiří Adamec se po Miloši Zapletalovi stal ředitelem celé soutěže. „Neumím být ředitel a nehraju si na něj. Jsem režisér, který shodou okolností řídí kromě natáčení pořadu i organizaci,“ popsal svou úlohu Adamec.

Na pódiu se vystřídala řada hostů. Své umění předvedla skupina 4TET v čele s Jiřím Kornem nebo hudebník Petr Vondráček. Bývalá miss Monika Žídková předvedla tango.

Více z vyhlašovacího galavečera bude k vidění 11. dubna na prvním programu ČT.

Zuzana Jandová
Zdroj: ČT24/www.zuzana-jandova.eu
Vydáno pod