TV Prima nabídne na podzim seriál Přešlapy

Praha - Podzimní vysílání televize Prima nabídne nové pořady z vlastní tvorby, mezi nimi například seriál Přešlapy či finálovou řadu Velmi křehkých vztahů (VKV). Televize chystá také řadu lifestylových pořadů včetně gastronomické show Ano, šéfe! "Přešlapy jsou třináctidílným seriálem, který je o životě tří párů a obsahuje běžná životní témata, jako je rodina, práce, děti a podobně. Věřím, že tento seriál bude úspěšný," řekl programový ředitel Primy Gordon Lovitt s tím, že seriál VKV a pořad Ano, šéfe! jsou úspěšné projekty televize, a proto v nich bude Prima pokračovat.

Stejně tak bude televize pokračovat i ve vysílání pořadu Hádej, kdo jsem!, který se rozšíří o pořad Hádej, kdo lže! a na obrazovku se vrátí také pořad Jste to, co jíte. Prima chce na podzim divákům nabídnout také jedenáct filmových premiér, a to vždy v sobotu ve 20:00 v okénku Prima Kino.

Prima Cool uvede nové seriály

Novinek se dočká také stanice Prima Cool. „Na kabelové a digitální stanici Prima Cool diváci spatří premiéry řady seriálů, které se vysílaly pouze v zahraničí nebo na internetu,“ uvedla mluvčí Primy Jana Kocová. V premiérových dílech budou pokračovat například Hrdinové, novinkou budou animovaní Griffinovi a seriál Jmenuji se Earl. Právě Griffinovi jsou podle Lovitta velmi úspěšným seriálem, který je svým sitcomovým a humorným pojetím zařaditelný mezi seriály typu Simpsonovi či South Park. „Tento seriál získal pět ocenění EMMY,“ řekl Lovitt. 

Novinky u programu R1 Prima nyní nechystá. „Z důvodu současné ekonomické situace nemáme prostor pro třetí kanál, ale museli jsme začít nějak vysílat, abychom nepřišli o licenci. S tímto programem máme plány do budoucna a jeho schéma si šetříme na lepší časy. Současné vysílací náklady jsou minimální,“ řekl generální ředitel Primy Marek Singer.