Nachtigalla ve funkci šéfredaktora Aha! nahradí Černohlávek

Praha - Redakce deníku Aha! bude mít od září nového šéfredaktora. Stane se jím jednačtyřicetiletý Lubor Černohlávek, dosavadní zástupce šéfredaktora. Ve funkci nahradí Františka Nachtigalla, který s odchodem z funkce opouští i vydavatelství Ringier ČR. Informovala o tom mluvčí Ringieru Kateřina Kuchařová. Důvody Nachtigallova odchodu nesdělila.

Podle serveru E15 se Nachtigall v polovině září stane novým šéfredaktorem časopisu Týden. Dosavadní šéfredaktor Daniel Málek se přesune na pozici zástupce šéfredaktora.

Černohlávek pracuje v Aha! od jeho založení v roce 2004. Nejprve působil jako šéfredaktor nedělníku Aha!, poté jako zástupce šéfredaktora deníku.

Deník Aha! je druhý nejčtenější český bulvární deník; v červnu se průměrný prodaný náklad podle Kanceláře ověřování nákladu ABC ČR přiblížil 125 000. Vychází ve třech regionálních mutacích: Praha, Čechy a Morava. Ve čtvrtek vychází spolu s deníkem suplement Aha! TV s podrobným týdenním televizním programem. Součástí vydavatelství Ringier ČR je od října 2007.

Vydáno pod