Na Letní Letnou s Českou televizí

Praha – Česká televize je hlavním mediálním partnerem letošního ročníku Mezinárodního festivalu nového cirkusu, divadla a hudby Letní Letná. Od 3. do 26. srpna vysílá spoty, které si mohou diváci přehrát i na internetových stránkách. O festivalu bude Česká televize informovat ve svých zpravodajských a kulturních pořadech. Nejen na tomto festivalu mohou návštěvníci přispět na konto Pomozte dětem.

Česká televize přispěje také do festivalového programukoncertem Kašpárek v rohlíku, který se uskuteční v pátek 28. srpna v 17 hodin. Diváci se mohou těšit naživé koncertní provedení písniček ze stejnojmenného alba s divadelními prvky v podání hudebně zdatných divadelníků a divadelně schopných hudebníků. Každý jejich koncert je originálem i díky obměňovanému složení vystupujících. Ve stylu populárního bejbypanku vystoupí na Letní Letné Márdi z Vypsané fixy, Blanka Šrůmová, Jura Hradil z Tatabojs, Ondřej Pečenka z Folk3mail, Kája Dytrtová z Miou Miou a herci loutkohry Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Vstup na koncert je zdarma.

Festival Letní Letná se stalspojencem Pomozte dětem, společného sbírkového projektu Českételevize a Nadace rozvoje občanské společnosti.Během festivalu budou moci návštěvníci přispět do sbírkové pokladničky s logem Kuřete se záchranným kruhem nebo si mohou zakoupit dárkové předměty s motivem Kuřete.

Vydáno pod