Mamba Show Haliny Pawlowské dočasně mizí z obrazovek ČT

Praha - Česká televize (ČT) od září stáhne z obrazovek pořad moderátorky Haliny Pawlowské Mamba Show, který vysílá od začátku června. Pořad by se měl v budoucnu do programu vrátit, nejdříve jej však čeká úprava obsahu i vizuální stránky. Měl by se více zaměřovat na ženské publikum. Mamba Show by se tak mohla znovu objevit v lednu 2011.

„Zatím se jedná pouze o pozastavení pořadu s tím, že tvůrci dostali za úkol pokusit se pořad obsahově i vizuálně upravit, aby více odpovídal cílové skupině,“ uvedl Šticha. Show má být zaměřena především na ženy. Pokud Pawlowská a její tým vyhoví zadání, může se Mamba Show na obrazovky vrátit od ledna příštího roku. Jakým pořadem ČT staženou talkshow v programu nahradí, zatím nerozhodla.

České televizi po odchodu Jana Krause nyní ze zábavných talk show zůstává Všechnopárty Karla Šípa. Programové schéma ČT však od podzimu podle Štichy obohatí řada novinek. „Budeme vysílat například úplně nový seriál Kriminálka Staré Město, který připravujeme ve spolupráci se Slovenskou televizí,“ uvedl. Mnoho českých hereckých hvězd diváci uvidí také v novém rodinném seriálu Cukrárna.

Porotce soutěže StarDance Zdeněk Chlopčík bude diváky učit klasické tance v nové sérii Smím prosit?; moderátorka Šárka Kubelková bude tváří pořadu Partnerské ladění o slastech a strastech partnerského života. „Zajímavý je projekt Ptáčata, který budou teenageři sami natáčet o svém životě,“ míní Šticha.