OVM s ministrem zdravotnictví Leošem Hegerem

Hlavní hosté 1. části pořadu aktuálních Otázek Václava Moravce budou ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09), předseda Asociace krajů, hejtman Jihomoravského kraje a místopředseda ČSSD Michal Hašek a prezident České lékařské komory Milan Kubek. Diskutovat budou o aktuální situaci ve zdravotnictví, spolupráci státu a krajů a situaci v brněnských a jihomoravských nemocnicích.

V další části pořadu se o slovo přihlásí ministr zemědělství Ivan Fuksa (ODS) a prezident Agrární komory ČR Jan Veleba. Ve studiu zůstane také Michal Hašek. Debata se zaměří na aktuální politickou situaci, volbu předsedy ČSSD, vládní reformy, participaci opozice, situaci ve vládní koalici, situaci v resortu zemědělství, úpadek českého zemědělství a mimo jiné také na dotace z EU.

V Otázkách se objeví také primátor hl. m. Prahy Bohuslav Svoboda (ODS), který zhodnotí své dosavadní působení v pozici pražského primátora. Mluvit bude také o boji proti korupci, plnění předvolebních slibů, projektu Opencard nebo o rozpočtu hlavního města.

ČT24 v neděli 6. února od 12:00.