Slevomat vyostřuje konkurenční boj, rozjíždí Zaměstnání snů

Praha – Obrovský boom slevových serverů v České republice pokračuje dalším kolem. Lídr trhu, web Slevomat.cz, totiž zřejmě jako první na trhu přichází s novinkou – testovačem slev. Stát se jím přitom může kdokoliv. Stačí prý mít neustálý hlad a sklony k exhibicionismu. Majitelé serveru si od toho slibují ještě větší důraz na kvalitu nabízených služeb.

„Odpovědností vybraných uchazečů bude každodenní testování a hodnocení kvality služeb vybraných na Slevomat.cz,“ stojí na internetových stránkách Zaměstnání snů. Hlavní náplní práce testovače bude např. docházení na masáže, ochutnávání luxusních večeří nebo testy adrenalinových zážitků.

Slevomat.cz slibuje, že vybraný uchazeč, který vzejde ze soutěže, v níž musí natočit vtipné motivační video, bude placený za to, co baví. V praxi to znamená plat 30 000 Kč a vouchery v hodnotě 50 000 Kč měsíčně.

„Testovačem se může stát kdokoliv, kdo nás přesvědčí, že se pro tuto práci narodil. Vysoká škola tady nehraje roli,“ tvrdí šéf Slevomatu Tomáš Čupr.

Hromadné nakupování v České republice se ve velkém rozjelo v roce 2010, na českém internetu byly spuštěny desítky slevových serverů. Vedle Slevomatu jsou dle tržeb mezi nejúspěšnějšími weby Zapakatel.cz a Vykupto.cz.