Hlasujte s ČT o největší sportovní zážitek dvacetiletí

Praha - Český sport zaznamenal v posledních dvaceti letech mnoho hvězdných okamžiků, které připomíná anketa Česká sportovní dvacítka. Nejvýznamnější sportovní události dvacetiletí si nyní mohou fanoušci vychutnat ve vysílání České televize i s původním komentářem. V anketě na www.20let.cz mohou zároveň vybrat nejvýznamnější sportovní události posledních dvaceti let.

Speciální komise vybrala dvacet sportovních událostí, které zanechaly v srdcích fanoušků nejhlubší stopu. Vybíralo se z více než padesátky mimořádných výkonů a výsledků českých sportovců. Na obrazovkách ČT4 se pravidelně od začátku května objevují fragmenty z jednotlivých nezapomenutelných okamžiků českého sportu. Diváci pak mohou vybrat ten absolutně největší sportovní zážitek.

Hlasovat mohou všichni sportovní příznivci na internetových stránkách www.20let.cz, kde jsou k dispozici i videa ze všech vybraných událostí. Každý hlasující má možnost vybrat na webových stránkách tři sportovní zážitky, které on sám považuje za zcela jedinečné a neopakovatelné. Hlasující se mohou zapojit i do soutěže o zajímavé ceny – například jsou ve hře atraktivní zájezdy.

„Hlavní smysl této ankety, která potrvá do 31. května 2011, je připomenout výjimečné sportovní výkony, jichž Češi v těžké mezinárodní konkurenci dosáhli. Chceme si znovu vybavit velké sportovní zážitky, které jsme u obrazovky prožívali, a zároveň nechat rozhodnout diváky a fanoušky o tom, který sportovní zážitek byl pro ně ten největší,“ dodává vedoucí dramaturg publicistiky Redakce sportu České televize Jakub Bažant.