ČT posílila aplikaci ČT24 na iPadech o Hyde Park

Praha - Česká televize vydává v pořadí třetí aktualizaci aplikace ČT24 pro iPady. Výrazně v ní posílila přímou komunikaci diváků s interaktivním pořadem Hyde Park. Lidé, kteří užívají aplikaci ČT24 na iPadu, mají ode dneška možnost klást dotazy do Hyde Parku v aplikaci přímo na svém tabletu. Pořad lze na téže stránce sledovat živě a navíc je k dispozici několik minulých dílů z archivu.

„Hyde Park je profilovým pořadem ČT24 a od počátku je pevně propojen s novými médii. Chceme, aby lidé, kteří jej chtějí sledovat jinde než v televizi, měli operativní možnost posílat aktuální dotazy, reakce anebo diskutovat o tématu na chatu,“ říká ředitel nových médií ČT Milan Fridrich.

„Stejnou cestou půjdeme také u klíčového pořadu Otázky Václava Moravce, který v aplikacích, a to nejen na iPadu, dostane svoji speciální silnou sekci nejen s živým vysíláním, ale také s možností interaktivní komunikace a sledování posledních dílů z archivu,“ dodává Fridrich. Hyde Park dostane svoji interaktivní podobu postupně na aplikacích ČT24 na všech operačních systémech a chytrých mobilech.

Zpravodajství ČT24 v iPadu
Zdroj: ČT24

Aplikaci ČT24 má už každý čtvrtý uživatel iPadů

ČT spustila aplikaci ČT24 na iPadech před měsícem. Aplikaci si už stáhlo téměř 10 tisíc lidí, což by podle neoficiálních odhadů byla čtvrtina majitelů iPadů v České republice. ČT24 lze sledovat rovněž v telefonech iPhone, chytrých Nokiích, v mobilech Samsung běžících na softwaru Bada a v přístrojích různých výrobců se systémem Google Android. Aplikaci ČT24 má v ČR ve svých mobilech staženou přes 120 tisíc lidí.

Aplikace ČT24 na iPadech nabízí živé vysílání zpravodajského programu, aktuální zprávy, videoreportáže, přehled pořadů i programové schéma. Nově také možnost interakce v Hyde Parku.