Vlach s Burdou končí, losování Sazky má nové tváře

Praha – Nejúspěšnější česká loterijní společnost Sazka mění v televizi svou tvář. Dnes již legendární moderátory Oldřicha Burdu a Vladimíra Vlacha, kteří na televizních obrazovkách celkem 18 let ohlašovali tažená čísla, nahrazuje nová dvojice. Nové je i studio.

Jak vypadají noví moderátoři? Podívejte se ve videu:

KONEC JEDNÉ ÉRY: Legendy losování střídají noví moderátoři (zdroj: ČT24)

Vladimír Vlach se pro mnohé stal symbolem losování. On sám svou kapelu pojmenoval Nikdy nevytažená čísla. Losování Sazky se ale ode dneška mění – v televizním studiu barvy ve stylu Las Vegas, plazmové obrazovky či digitální LED stěna a hlavně místo legendárního Vlacha a jeho kolegy Burdy noví moderátoři – herečka Romana Goščíková a moderátor Tomáš Matuška. Tuto dvojici vybrali ze zhruba dvou set uchazečů v pětikolovém řízení nejprve odborníci a poté i samotní sázející. 

Vysílání teď má být ale podle Sazky živější, bude ho snímat 12 kamer. Nové jsou i dekorace, znělka či hudba, kterou složil Jan P. Muchow. Ty diváky, kteří nečekají napjatě u obrazovky na čísla s tiketem v ruce, se bude snažit Sazka přilákat alespoň na krátké rozhovory se známou osobností. Interview bude k vidění v mimořádném vysílání jednou měsíčně. Jako první host zavítá do nového studia sportovec Jan Železný. 

Jak vypadá nové studio? Podívejte se:

A jak vypadalo losování v průběhu několika desítek let?