Angažmá Martina Konráda v čele Primy vzalo po roce za své

Praha – Rok působil Martin Konrád ve funkci generálního ředitele FTV Prima, nyní ale končí. Od pondělí 17. března televizi povede jeho předchůdce Marek Singer, který v současnosti působí jako výkonný viceprezident Modern Times Group (MTG) pro střední a východní Evropu.

Televize se změnou na nejvyšší pozici mění i strukturu celého vedení. Ruší pozici výkonného ředitele Pavla Kejly a nově zřizuje post výrobního ředitele, který bude zastávat Radko Janoušek. „Kompetence výkonného ředitele Pavla Kejly se rozdělí mezi generálního a výrobního ředitele,“ doplnil mluvčí televize Jiří Haramul.

Společnost FTV Prima provozuje celoplošné televizní stanice Prima, Prima Love, Prima Cool a Prima Zoom. V loňském roce zažila mimořádně úspěšný rok poté, co se jí podařilo využít situace na reklamním trhu a nabízela inzerci klientům, kteří dočasně odešli od konkurenční televize Nova. Tento trend se Nově podařilo otočit až v minulém měsíci.

Martin Konrád v letech 1996 až 2006 působil jako obchodní ředitel mediálního zastoupení Regie Radio Music, které patří do mediální skupiny Lagardere Active ČR. Poté další dva roky zastával funkci generálního ředitele vydavatelství Metro ČR, odkud přešel do FTV Prima, kde jako obchodní ředitel působil od roku 2008 do prosince 2012. Poté se stal generálním ředitelem televizní stanice.

Vydáno pod