Klip týdne: P!nk už nudí realita, a tak objevuje krásy vesmíru. A předstírá

Novinku v podobě animovaného videa ke skladbě Can We Pretend představila tento týden americká zpěvačka P!nk. Pochází z jejího nového alba Hurts 2B Human, které vyšlo letos na konci dubna.

V animovaném klipu se P!nk coby astronaut vydá na průzkum vesmíru. V klipu jí chybí její manžel a děti a dívá se na jejich fotografie, zatímco zkoumá galaxii. Nakonec její animovaná postava narazí na planetu s mimozemšťany, kde se koná taneční párty.

„Mám-li být upřímná, líbily se mi ty věci, které jsme neznali. Každé ráno, každou noc jsem ti bušila na dveře, jen abych ti řekla, na co myslím. Ale ty už jsi to věděl. K čertu s tím, nechci, aby to skončilo. Mohli bychom jen tak předstírat?“ zpívá P!nk.

Video také obsahuje policejní auta nebo prezidenta Trumpa plujícího v prostoru. „Mohli bychom předstírat, že máme oba rádi prezidenta?“ píše P!nk ve svém verši a dodává: „Mohli bychom předstírat, že se ti líbí moje falešné boty? Mohli bychom to předstírat? Protože, upřímně, realita mě nudí.“

Can We Pretend byla vydána jako druhý propagační singl k novému albu a spolu se zpěvačkou se na ní podílel skladatel, producent a frontman One Republic Ryan Tedder a elektronické taneční trio Cash Cash. 

Hurts 2B Human je pokračováním alba Beautiful Trauma, ke kterému P!nk v květnu dokončila turné a během něhož novinku překvapivě vypustila do světa. Na v pořadí již osmé studiovce spolupracovala s mnoha známými osobnostmi z branže, krom výše zmiňovaných mimo jiné s písničkářem Khalidem či country hvězdou Chrisem Stapletonem nebo zpěvačkou Siou. 

Alecia Beth Moore (*8. září 1979, Doylestown, Pensylvánie), v hudebním světě známá jako Pink, stylizovaně psáno P!nk, je americká popová a R&B zpěvačka. Na svém kontě má zatím čtyři koncertní DVD a osm studiových alb. Trojnásobná držitelka Grammy se věnuje i produkování skladeb a herectví (objevila se např. ve filmu Charlieho Andílci 2). Je vdaná za motokrosového závodníka Careyho Harta.
P!nk je také přední bojovnicí organizace PETA a zapojila se do mnoha charitativních organizací jako UNICEF, Organizace na ochranu lidských práv, Save the children nebo ONE Camp.

Diskografie: 
2000 – Can't Take Me Home
2001 – M!ssundaztood
2003 – Try This
2006 – I'm Not Dead
2008 – Funhouse
2012 – The Truth About Love
2017 – Beautiful Trauma
2019 – Hurts 2B Human

Zdroj: Wikipedia

P!nk
Zdroj: ČT24/Twitter