Rihanna přijela do Prahy s „antikoncertem“

Rihanna koncertuje v Praze (zdroj: ČT24)

V Praze v úterý koncertuje jedna z nejúspěšnějších popových zpěvaček současnosti – Rihanna. Osmi Grammy oceněná umělkyně představuje své poslední album Anti.

V lednu Rihanna překvapila vydáním nové desky – na internetu, bez předchozího ohlášení, zdarma ke stažení. Během jediného dne si ji pořídil milion fanoušků. Experimentů se v showbyznysu nebojí. Naplňuje představu moderní popkulturní osobnosti. Věnuje se charitě i módě, a to nejen jako tvář, ale i jako spolutvůrce.

Poslední novinkou zpěvačky z Barbadosu je titulní píseň k pokračování filmové sci-fi ságy Star Trek. „Star Trek je součástí mého dětství. Tahle píseň musela být důrazná, emotivní, dramatická a zároveň strašidelná,“ popsala Rihanna skladbu ke snímku, který se s podtitulem „Do neznáma“ do českých kin dostane v polovině srpna.

Do Prahy přijíždí potřetí. Před osmi a pěti lety ale přivezla hlavně obří show, plnou efektů, póz a módních kreací. Tentokrát se posluchači těší, že je Rihanna konečně přesvědčí i o svých pěveckých kvalitách, tak jak se jí to povedlo na albu. 

Koncertem Rihanny týden hudebních hvězd v Česku nekončí. Hned ve středu přivítá Plzeň anglického rockera Roberta Planta a na festivalu Benátská zazpívá o víkendu Tom Jones.