I'm Still Standing, dokáže Elton John za rok i v Česku

Elton John se hlásí ke svým hitům. Britská popová hvězda připomene největší pecky své více než čtyřicetileté kariéry i českým posluchačům - 26. listopadu příštího roku v pražské O2 areně.

Zazní skladby jako Daniel, I'm Still Standing nebo Oscarem oceněná píseň Can You Feel The Love Tonight z animovaného filmu Lví král či Candle In Wind, již Elton složil pro princeznu Dianu. 

Lístky pro ty, kteří si chtějí Eltonovy hity zopakovat naživo, jsou v prodeji od 16. prosince. Do Prahy nepřijede britský hitmaker poprvé. Už v roce 1984 jej mohli lidé slyšet v tehdejším Paláci kultury. Naposledy do Česka zavítal v roce 1993 při turné k sólovému albu The Diving Board.

Za čtyři desetiletí, po která se pohybuje na popové scéně, prodal více než dvě stě milionů nahrávek, na kontě má ceny Grammy, Brit Awards i Zlatý glóbus a už zmíněného Oscara. Kromě hudby je znám i podporou charitativních projektů na pomoc AIDS a bojem za legalizaci sňatků mezi osobami stejného pohlaví. Za služby v hudbě a dobročinnost byl povýšen do šlechtického stavu.