Srdcebeat se Kryštofovi rozbuší za dva týdny, je téměř vyprodáno

Zhruba čtrnáct dní zbývá do startu podzimního turné kapely Kryštof. Osm večerů v pěti českých městech už je z valné části vyprodáno - fanoušci si zatím rozebrali na 80 tisíc vstupenek. Podpora poslední desky Srdcebeat slibuje silný audiovizuální zážitek.

Minulým turné k desce Inzerát jsme si laťku nastavili hodně vysoko a nyní chceme sami sebe překonat. Fanoušci se mohou těšit na řadu překvapivých momentů, více než u Inzerát Tour. Ale zatím zůstaneme tajemní, protože dopředu prozrazovat se nemá.
Richard Krajčo
Frontman kapely Kryštof

„Zájem o turné nás nesmírně těší. Oba koncerty v Brně jsou vyprodané, do Liberce a Pardubic zbývají jen desítky vstupenek. V Ostravě a Praze čekáme vyprodání druhých koncertů během 14 dní,“ vypočítává zpěvák Richard Krajčo.

Srdcebeat bije světově

Tuzemští muzikanti se netají velkolepými plány. „Na turné kapela připravuje scénu srovnatelnou s největšími zahraničními hvězdami. Na pódiu bude přes 300 světel a vizuálních efektů, které vynáší motorový systém o nosnosti šedesát tun,“ uvádějí. O ozvučení se postará zvukový systém, který používají interpreti jako Imagine Dragons nebo Pharell Williams.

  • Kryštof Srdcebeat Tour začne 19. a 20. října v Ostravě. 23. a 24. října Kryštof zavítá do Brna. V Praze se kapela představí 27. a 28. října v O2 areně, poslední říjnový den se dočká Liberec. Srdcebeat Tour vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích.

Srdcebeat naživo představí hity z komerčně úspěšného stejnojmenného alba, ale i staré osvědčené kousky. „Bylo těžké vybírat, přece jen jsme za ty roky fungování už napsali pěknou řádku oblíbených hitů,“ říká Krajčo, který se ujal režie celé show, takže přes půl roku dohlížel i na vznik výpravných LED projekcí.

Kapela Kryštof
Zdroj: Kryštof/Georgi Stojkov

Kryštof se na pódia nepostaví samotní. Záda jim budou jistit třeba zpevačka Lenny nebo druhá předkapela Mirai.