Ellie Goulding přivede Prahu do Deliria a ukáže, jak (ne)vyrostla

V roce 2013 vyprodala „křehotinka“ se sametově zastřeným hlasem pražské SaSaZu. Po ani ne třech letech se Britka Ellie Goulding do metropole vrací. A netroškaří - tentokrát vystoupí rovnou v O2 areně. Během krátké doby se z ní totiž stala hvězda, která plní haly po celém světě. 30. ledna její kvality proveří čeští fandové.

Platinová blondýnka Ellie Goulding platila s deskou Halcyon za „jakous takous“ experimentátorku. Poté, co jí dal Calvin Harris přičichnout mainstreamovému úspěchu se skladbou I Need Your Love, následovaly podobné rádiovky Burn a Outside. Zbytky neoblíbenosti pak definitivně rozdupala s hitem Love Me Like You Do z kasovního trháku 50 odstínů šedi.

Ellie nedávno vypustila ochutnávku z nadcházející desky Delirium s názvem On My Mind. Jak se zdá, příjemně kakofonické zvuky à la Anything Could Happen nebo My Blood jsou definitivně minulostí. Osmadvacetiletá zpěvačka dává přednost střednímu tanečnímu proudu, který stále táhne. 

Delirium bude obsahovat šestnáct skladeb – a to je řeč jen o klasické edici. Na deluxe edici jich čeká ještě šest dalších. S novinkou jí pomohli producenti mající na starost kapely jako One Republic nebo Disclosure. Dosud Ellie prodala přes 20 milionů nosičů.

Nová deska může definovat mé šťastné a veselé rozpoložení, anebo totální opak. Ve stavu deliria se totiž nacházím neustále.
Ellie Goulding
Zpěvačka

Jak třetí studiovka dopadne, se uvidí už 6. listopadu. Čeští fandové budou mít dost času si ji naposlouchat a v lednu příštího roku zakusí, jak se se vším Ellie popere naživo.

Vydáno pod