Kylie Minogue představila v Praze svěží show plnou barev

Praha - Australská umělkyně při svém vystoupení v zaplněné O2 Areně nešetřila energií a ve svých atraktivních kostýmech od slavného francouzského návrháře Jeana Paula Gaultiera okouzlila publikum. Prahu navštívila v rámci svého evropského turné.

„Dobrý večer,“ pozdravila na úvod koncertu své fanoušky Minogue. Zpěvačka se na pódiu nejprve objevila v dlouhých fialových šatech protkaných zelenou pavučinou a diváci šíleli. Umělkyně jako první zaspívala písničku Speakerphone, která se nachází na jejím novém albu X.

Pražský koncert australské umělkyně je součástí evropského turné Kylie X 2008, které zpěvačka odstartovala 6. května v Paříži. Několik desítek fanoušků drobné Australanky si kupovalo vstupenky u pokladen libeňské haly ještě před koncertem. K dostání byly lístky k stání za 1400 korun, k sezení za 990 korun. V zaplněné hale převažovali lidé středního věku.

Při písničce Shocked doprovázeli Minogue tanečníci, kteří byli oblečení
jako hráči amerického fotbalu. Zpěvačka se ukázala v bílých šortkách svůj pověstný zadeček. Novou skladbu Like a drug zazpívala Minogue v červených šatech s čapkou.

Starší hit Slow přivedl diváky do varu. „Bavíte se?“ ptala se česky popová hvězda. „Víte, že tu jsem poprvé, je to velmi daleko od Austrálie, ale je to tu překrásné,“ chválila Prahu Minogue. Za potlesku diváků na závěr koncertu ještě přidala píseň Love at first sight.