Hradhouse: Techno a drum´n´bass na gotickém hradě

Boskovice - Už jedenáctým rokem vypukne večer v sobotu 9. srpna na hradě v moravských Boskovicích Hradhouse, jeden z největších tuzemských tanečních festivalů elektronické hudby. Hradhouse se tradičně koná v areálu boskovického hradu a jedna scéna je dokonce umístěna v jeskyni. Spojení gotické architektury s hudbou ve stylu techno, house, drum´n´bass nebo trance vytváří unikátní audiovizuální zážitek.

Boskovický hrad druhý srpnový víkend již tradičně ovládne electro a tisíce partypeople. Hlavní důraz bude prý jako vždy kladen na promyšlenou hudební dramaturgii a kvalitní audiovizuální zážitek s cílem propojit starobylou atmosférou hradu se současnou hudbou a dopřát tak návštěvníkům neopakovatelný zážitek.

„Na rozdíl od ostatních festivalů, které se snaží stavět hlavně na programu a místo konání je nějaké nudné letiště nebo louka, tak Hradhouse, jak název napovídá, se koná na boskovickém hradě a to prostředí je prostě krásné,“ říká k tomu Štěpán Dlouhý z techno.cz.

Hlavními hosty na mainstage bude skotské duo Silicone Soul, zástupci Soma Records a původem australan žijící v Anglii Anthony Pappa. Na drumandbassové stage zahraje živoucí legenda LTJ Bukem ve společném vystoupení s MC Conradem, který je jedním z nejlepším MC současnosti. Na stage v prostoru jeskyně v sousedství horního palouku se představí například trio Electronic Bitches.

Vydáno pod